Loading...

 

"Jeg lærer aldrig at tegne portrætter!"

"Jeg kan kun tegne tændstik mænd!"

Her er kurset til dig, som kunne tænke sig at lære, at tegne et portræt. ALLE kan være med, da jeg gennemgår tegningen punkt for punkt, fra start til slut!

"Det er svært at tegne portrætter!"

Ja, det er alt, når man ikke ved hvordan man skal gribe det an! Det viser jeg dig ;) Alle tegnevideoerne er filmet helt tæt på, så du kan se hvad du skal gøre og der er ingen fyld/spildtid - i form af sniksnak eller lange forklaringer. Det er tegning det handler om!

 

 Ved køb af tegnekurset modtager du et link til dit kursus, som giver dig adgang til:

- 2 indledende videoer, som er den indledende runde med forskellige måder at skitsere på.

-  7 videoer med udførlige beskrivelser af hvad du skal gøre - og ingen lektier - jeg viser dig det hele. Der er mere end 3 timers koncentreret tegneundervisning - direkte til dig.

- Din adgang til videoerne er åben til evig tid, så du har masser af tid til at lære at tegne et portræt og du kan pause videoerne undervejs, eller se dem alle de gange du har lyst til.

Prisen for hele pakken er kun 350kr

 Ved køb af kurset accepterer du samtidig, at du gerne vil modtage nyhedsbreve fra mig, med information om nye kurser,  samt tips og tricks til at lette dine kreative processer. Jeg sender ikke nyhedsbrev ud mere end max 1 gang i ugen. Du kan til enhver tid afmelde igen.