Loading...

Her har DU chancen, for at lære at male et portræt!

Nu tænker du måske; det kan jeg ikke finde ud af - eller at det lærer jeg aldrig? MEN alene dét, at du er landet her på siden, fortæller mig, at du gerne vil lære det. Og ved du hvad? Det ER slet ikke så svært, når man ved hvordan man gør!

Nu kan du kigge mig over skulderen og lære hvordan jeg gør - og jeg fortæller hvorfor jeg gør som jeg gør, hele vejen igennem processen, fra skitse til færdigt portræt.

Du får: 

  • Guide til kvadrering/gitter (hvordan du overfører din skitse til lærredet)
  • 12 udførlige lektioner, hvor jeg afslører mine hemmeligheder (om processen) undervejs 
  • Ialt mere end 5 timers undervisning i portrætmaleri
  • Ingen udløbsdato på kurset - se det når du vil, ligeså mange gange du har lyst, du kan pause eller spole lige så tosset du vil
  • Absolut ingen sniksnak, ingen reklamer og ingen forstyrrelser - det er KUN (og KUN) portrætmaleriet det handler om
  • Muligheden for at fordybe dig i processen, sammen med mig, hvor jeg udførligt forklarer dig hvert enkelt penselstrøg og hvornår jeg bruger den enkelte teknik og hvorfor. 

Jeg har undervist i maleri, i den virkelige verden, siden 2007 og hører ofte fra mine kursister, at de lærer meget ved at se hvordan jeg maler - det får du nu også mulighed for. 

Prisen for alt dette er KUN 399,-kr. 

Ved køb af kurset accepterer du samtidig, at du gerne vil modtage nyhedsbreve fra lottebay.dk. (Er du allerede modtager af nyhedsbrevet gør det ingen forskel). Funktionen kan altid afmeldes igen og jeg sender højest 1 nyhedsbrev pr. uge. 

 Hvad siger kursisterne: 

"Rigtig gode videoer, forståelige forklaringer og gentagelser er godt til mig. Ligesom en god og fængslende serie i TV, liiiige et afsnit mere og så liiige en til" / Mimmi